— GINOP 1.2.1-16-2017-00653  —

A Dynamic-Csurgó Kft. termelési kapacitásainak bővítése

A pályázat keretében IBL CX600 gőzfázisú forrasztó kemence, CAB Maestro 450S panelszeletelő, NUTEK Unloader valamint Mantis Elitecam 2D és Lynx EVO503 3D mikroszkópok kerültek beszerzésre. A megnövekedett vevői igényeket gyorsabban, precízebben tudjuk kiszolgálni, így az ügyfelek köre növekedett, és további növekedés várható. A céggel kapcsolatban álló megrendelők elégedettsége tovább javult, a vállalkozás megrendelései növekedtek és a cég hatékony működése, a gyors és folyamatos kiszolgálással még inkább versenyképessé lett. A pályázat megvalósulása a vállalkozás számára új piaci lehetőséget biztosított, piaci pozíciója erősödik.

A pályázat keretében beszerzett eszközöknek köszönhetően a vállalkozás tevékenységének végzése felgyorsult, nagyobb mennyiség kiszolgálását teszi lehetővé, illetve árbevétele növekszik, melyeknek köszönhetően a vállalkozás gazdasági háttere még inkább stabillá, működése pedig kiszámíthatóvá vált. A vállalkozás a külföldi és hazai piacon is már állandó vevői kört alakított ki, de további szándéknyilatkozatokkal is rendelkezik.

A beszerzett gőzfázisú forrasztókemence a jelenlegi forrasztási kapacitást jelentősen növeli, így a gyorsabb munkavégzésnek köszönhetően rövidebb határidők vállalhatóak, ami az elektronika iparban fontos követelmény. Az új gép, a következő 3 évre minden elképzelhető megrendelés növekedést kiszolgál. A fejlesztés jelentősen hozzájárul a stratégiában rögzített céljaink megvalósításához, a cég középvállalkozássá válásához. A gép beszerzésével olyan munkák elvégzését is el tudja vállalni a Dynamic-Csurgó Kft., amelyeket a kapacitáshiányból adódóan korábban nem tudtunk elvállalni. A minőség javulásának, a volumen növekedésének és a szállítási határidők rövidebb átfutási idejének köszönhetően növekvő megrendelések hatására, növelni tudjuk a munkavállalók létszámát. A beszerzésre kerülő gőzfázisú kemencével gazdaságosabban üzemeltethető a korábban kialakított rendszer és a kapacitáshiány sem okoz szállítási nehézséget. A fejlett technológiának köszönhetően pontosabb munkavégzés végezhető, a folyamat gazdaságossági hatékonysága jelentősen javul és nő a termék minősége is. A párhuzamos gyárthatóságnak köszönhetően vevőink "sorbanállási ideje" is csökken.

Támogatás mértéke: 50 %

Projekt tényleges befejezése: 2018. április 30.