— GOP-2.2.1-11-2013-0016 —

Vállalatirányítási rendszer a Dynamic-Csurgó Kft.-nél 

§ Fejlesztés helye: 8840 Csurgó Arany János u. 44. Hrsz:1773/A

§ Elnyert támogatás: 1.600.000 Ft

§ Támogatási intenzitás: 70%

§ Időtartam: 2014.01.29-2014.12.31

§ A megvalósulási hely Csurgó, a régió egyik leghátrányosabb települése, szabad vállalkozási zóna. Az országos átlagot messze meghaladó itt a munkanélküliség.

§ Csurgó, illetve a kistérség jelentős munkaadója a Dynamic-Csurgó Kft., mely a munkanélküliséget leginkább sújtó rétegnek, az alapfokú végzettséggel rendelkező álláskeresőknek is munkát biztosít. Jelen beruházás megvalósulása kiemelkedőnek számít a térségben, hiszen így 5 fő felvételével, 5 család számára biztosít megélhetési lehetőséget. A vállalkozás a fejlesztés megvalósulásával hozzájárul a kereslet és a termelékenység növekedéséhez, így a régió gazdasági fejlődéséhez.

§ Mindez elősegíti a regionális különbségek csökkentését mind a foglalkoztatás terén, mind gazdasági, társadalmi szempontból

§ A vállalkozás versenypozíciója jónak mondható. Az eddig bekövetkezett és a közeljövőben elkészülő beruházások, fejlesztések mind a több lábon állás, a kiszámítható jövedelem és a fenntartható fejlődés felé mutatnak. A jelenlegi géppark minősége és teljesítménye egyaránt megfelel a legszigorúbb Uniós szabványoknak, mely a termelékenység szempontjából meghatározó jelentőségű.

§ A piackutatások is alátámasztják, hogy az utóbbi időben egyre komolyabb igény mutatkozik az általunk gyártott termékekre.