— Hírek —
 

Electrosub 2019 -

Idén is részt veszünk a 2019. április 03-05. között megrendezésre kerülő ELECTROSUB Szakkiállításon Budapesten.

Látogass meg minket a BOK-Syma Csarnok B3-as helyen található standunkon, ahol szívesen adunk információt újdonságainkról és szolgáltatásainkról!

Kérjük az alábbi linkre kattintva, regisztráljon, ezt követően Ön egy válasz e-mailben ingyenes belépést biztosító meghívót kap.

Ingyenes belépés

Használja ki a lehetőséget a személyes találkozásra!

Szeretettel várjuk Önöket!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Dynamic-Csurgó Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar...

Az Electrosubon összesen 89 kiállító vett részt, a kiállítók 62 standon 827m2-en mutatkoztak be. A konferencián 52 előadás hangzott el.

Látogassa meg standunkat az október 11-13. között Budapesten megrendezésre kerülő Electrosub kiállításon.

Cégünk 2014 után újra elektronikai világkiállításon képviseltette magát, ezúttal látogatóként voltunk jelen a Nürnbergben két évente megrendezett eseményen.

Technológiai fejlesztés miatt eladóvá váltak megkímélt gépeink.

Nagy örömünkre szolgál, hogy arról értesíthetjük meglévő és leendő partnereinket, kollegáinkat, hogy új köntösben, megújult és folyamatosan frissülő tartalommal elérhető honlapunk.