Bezárta kapuit az Electrosub

2017.10.16
Az Electrosub Elektronikai és Elektrotechnikai konferencia és Kiállítás bezárta kapuit. Ezúton szeretnénk megköszönni részvételüket és bízunk benne, hogy hosszú távú kapcsolatot tudtunk kialakítani mind látogatóinkkal, mind magával a  rendezvénnyel.
Őszintén reméljük, hogy az Önök részvétele is megelégedésükre szolgált.

Az Electrosubon összesen 89 kiállító vett részt, a kiállítók 62 standon 827m2-en mutatkoztak be. A konferencián 52 előadás hangzott el.

A rendezvényt a 3 nap alatt 1152 fő tekintette meg, a konferenciára összesen 186 fő regisztrált. Az Electrosub kísérő eseménye a forrasztási verseny volt, amin 50 profi és 17 diák mérte össze tudását.


A rendezvényt Nikoletti Antal az MGM Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatokért és Fenntartható Gazdaságfejlesztésért Felelős Helyettes Államtitkára nyitotta meg és tartotta meg a konferencia nyitó előadást.

A kiállítás alkalmával bármilyen nyitva maradt kérdés esetén kérjük, keressenek minket a kapcsolat fül alatti elérhetőségeink bármelyikén vagy keressenek fel bennünket személyesen Csurgón.

A szervezők középtávú célja, hogy az Electrosubot nemzetközileg is jegyzett, regionális jelentőségű eseménnyé fejlesszék, amihez cégünk is hozzá kíván járulni a jövőben is.