Nürnbergi SMT kiállításon jártunk

2017.05.24

Cégünk 2014 után újra elektronikai világkiállításon képviseltette magát, ezúttal látogatóként voltunk jelen a Nürnbergben két évente megrendezett eseményen.

Az elektronikai ipár minden jeles európai és távolkeleti szereplőjével sikerült kapcsolatot felvennünk, ismereteinket és kapcsolati tőkénket megfelelően tudtuk kamatoztatni.

A vásáron megtekinthettük személyesen a jövőbeni nagyobb beruházásaink tárgyait is és meggyőzödhettünk róla, hogy jelenlegi stratégiánk jó irányba tart, terveink megvalósításához megfelelő partnereket tudtunk választani.

Az esemény nem titkolt célja volt ezen túlmenően, hogy betekintsét nyerjünk újra a kiállítások világába, hiszen a 2014-es müncheni Produktronika kiállításon való szereplés után, cégünk 2018-ban újra meg akarja mutatni magát a nagyvilágnak és kiállítóként kívánunk részt venni ismét Európa legszínvonalasabb iparági vásárán.

A májusi nürnbergi standok remek mintaként szolgáltak számunkra, így még tudatosabban készülhetünk fel az előttünk álló kihívásra, hiszen láthattuk, hogy a tökéletesség a minimum.