top of page
ALI-Blog-Images.png

Kábelkonfekciónálás

Elektronikai berendezések, részegységek összeszerelése, végszerelése.

Tegye tervezhetőbbé és gazdaságosabbá elektronikai összeszerelési munkálatait együttműködésünkkel!

Dynamic-Csurgó Elektronikai bérgyártás kábelkonfekció 2.jpg
Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 14.png

KÁBELKONFEKCIÓNÁLÁS,
KÁBELKÖTEG GYÁRTÁS

A kábelkonfekcionálás minősége rendkívül fontos, mivel a helytelenül konfekcionált kábelek sok különböző problémát okozhatnak, például rossz érintkezést, zajt, visszhangot, meghibásodást és akár tűzveszélyt is.

A kábelkonfekcionálás azon munkákat foglalja magában, amelyek a kábelek előkészítésével, vágásával, csatlakoztatásával, szerelésével, illesztésével és csomagolásával kapcsolatosak. A munkafolyamatok közé tartoznak például:

  • Kábelvágás: a kábelek pontos méretre vágása és előkészítése az összeszereléshez.

  • Védőburkolat levágása: a kábelvég védelmére szolgáló burkolat levágása, hogy az áramkörbe csatlakoztatható legyen.

  • Csatlakozók szerelése: az elektromos csatlakozók szerelése a kábel végére, amely lehetővé teszi a kábel bekötését egy áramkörbe.

  • Címkézés: a kábelek címkézése az azonosítás és a könnyű karbantartás érdekében.

  • Szigetelés: a szigetelő anyagok felhelyezése a kábelre annak érdekében, hogy az elektromos szigetelés megfelelő legyen és védelmet nyújtson a külső környezeti hatásokkal szemben.

  • Csővezeték illesztése: a kábelek illesztése a csővezetékekhez, hogy a kábelek biztonságosan és hatékonyan vezethessék az elektromos áramot.

A minőségi kábelkonfekcionálás elengedhetetlen ahhoz, hogy biztonságos és megbízható áramköröket hozzunk létre. Ha a kábelek helytelenül vannak összeszerelve, az hosszú távú problémákat okozhat a készülékben vagy a rendszerben, ami károsíthatja az ügyfelek eszközeit vagy akár balesetet okozhat. Éppen ezért fontos, hogy a kábelkonfekcionálás mindig a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően történjen.

Certfikációink:

Dynamic-Csurgó Elektronikai Bárgyártó Certifikációk.png

ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLGÁLTATÁSAINK

Az elektronikai bérgyártás együttműködéseink során mindig arra törekszünk, hogy kialakítsuk és fenn is tudjuk tartani az optimális hatékonyságot. Az adott elektronikai bérgyártás megrendelés kivitelezéséhez szükséges  kigészítő szolgáltatási elemekkel még szigorúbb minőségi követelényeknek is megfelelhet, javíthatja a gazdaságossági mutatókat, csökkentheti a logisztikai feladatait. 

Orvoselektronikai eszközök gyártása

Orvosi elektronikai eszközök bérgyártása területén:

ISO 13485 minőségi rendszer tanúsítással kell rendelkezünk

GMP (jó gyártási gyakorlat) előírásainak megfelelünk

Valós időben nyomon követjük a termékek minőségét gyártás közben

Rework
 

Elektronikai rework megbízásaink teljesítése során is kiemelt figyelmet fordítunk a precizitásra. A rework munkafolyamataink végeredményeképp határidőre, mindig megbízható módon átszerelt terméket vehet kézbe. A fejlett technológiai háttér, a szakértelem és sok éves szakmai tapasztalat garancia ennél a szolgáltatási elemünknél is.

Beszerzés
 

A szükséges elektronikai alkatrészek, részegységek beszerzése nálunk részét képezheti az elektronikai bérgyártás megrendelésének. Ebben az esetben a megrendeléshez tartozó inputanyagok beszerzését, logisztikai feladatainak ügyintézését is mi végezzük. 

Szállítmányozás
 

A mai folyamatosan változó világban kifejezetten magas hozzáadott értéket képviselnek azok a kiegésztíő üzleti szolgáltatások,  melyek könnyítik a Megrendelők életét. A szállítmányozás szolgáltatásunk is pont ilyen. A megrendelésének nagyságrendjétől, ciklikusságától függően biztosítani tudjuk az elkészült termékeinek szakszerű, ütemezett szállítmánoyzását is.

MIRE KERES ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓT?

Az elektronikai eszköz-  és részegység gyártásának hozzánk történő kiszervezésével egyszerre biztosíthatja termékeinek minőségét, gazdaságosságát és gyártási folyamatainak rugalmasságát.

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png

EGYEDI

ELEKTRONIKAI PROTOTÍPUS GYÁRTÁS

Az elktronikai eszköz prototípusának precíz fizikai legyártásán túl pontos szakmai információkat kap annak későbbi sorozatgyárthatósággal kapcsolatos paramétereiről is.

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png
Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png

KISSZÉRIÁS

ELEKTRONIKAI
TERMÉK GYÁRTÁS

A régió egyik legmodernebb inline és offline gyártástechnológiai, és a fejlett gyártásvezérlési  hátterünk lehetőséget biztosít a már kisszériás gyártások gazdaságos megvalósítására is.

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png
Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png
Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png

NAGYSZÉRIÁS ELEKTRONIKAI

TERMÉK GYÁRTÁS

Nagyszériás elektronikai gyártásainknál figyelmünk fókuszában a tervezés és a folyamatoptimalizálás áll. Hiszen ezen területek legapróbb továbbfejlesztése is kiemelkedő eredményeket tud hozni.

bottom of page