top of page

Integrált minőség- és környezetpoltika

Cégünk alapvető célja, hogy az erőforrások optimális felhasználásával, a környezet védelmével, stabil, megbízható működéssel és folyamatos fejlődéssel az elektronikai iparág sikeres vállalkozása legyen.

Stratégiai szövetségre törekszünk a vevőinkkel, beszállítóinkkal elégedettségük növelése érdekében.

Munkatársainkkal tudatosítjuk a minőség- és környezetirányítási rendszer elvárásait, működtetése során betöltött szerepüket, politikánkat, céljainkat. Ezen célok eléréséért együtt dolgozunk, nagy figyelmet fordítva az irányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztésére. 

Tevékenységeinket a vonatkozó jogszabályok, társasági előírások betartásával, valamint a minőségi és környezeti követelmények teljesítésével végezzük, amelyeket folyamatosan figyelemmel kísérünk.

 

Az irányítási rendszer alapján meghatározott főbb céljaink: 

  1. ISO 9001, az ISO 14001 és ISO 13485 szabvány követelményeinek megfelelő irányítási rendszer kiépítése, tanúsíttatása és működtetetése, eredményességének folyamatos fejlesztése.

  2. Az irányítási rendszer hatékony működtetésével, kiváló színvonalú szolgáltatás nyújtásával a (vállalt) vevői elvárások maximális teljesítése.

  3. Erőforrásaink folyamatos fejlesztésével a tevékenység hatékonyságának és megbízhatóságának növelése.

  4. A vevői igények tudatos megismerésével, a piacon belül elfoglalt helyünk megtartása, és új piacok, vevők megnyerése.

  5. A környezetvédelmet támogató folyamatos fejlesztés mellett a természeti erőforrások optimalizált igénybevétele, a hulladékok keletkezésének minimalizálása és a környezetszennyezés megelőzése

 

Jelmondatunk:

A csúcsminőség az elsődleges szempont, a nap minden órájában

Sikerünk kulcsa: Minőségi munkavégzés, és vevői megelégedettség

Igényes és megbízható szolgáltatásaink egyik zálogának tartjuk mindenkori alapos és naprakész felkészültségünket, a megbízható, megfelelően karbantartott eszközparkunkat, amivel mindenkor ügyfeleink rendelkezésére tudunk állni. 

 

Cégünk minden munkatársa személyes tudásával, felelősségével és politikánk iránti elkötelezettségével szolgálja vevőink igényeit és a környezet védelmét, továbbá mindezeken keresztül a cég jó hírnevét és üzleti sikereit. Biztosítjuk és elvárjuk szakmai ismereteik állandó fejlesztését, a kapcsolattartásban az etikus magatartást, a rugalmasságot, a jószándékot és következetességet.

Csurgó, 2018. december 01.

Melhardt Miklós

ügyvezető

Amikre büszkék vagyunk

bottom of page