top of page
THT technology Dynamic-Csurgó kft. elektronikai bérgyártás 6.JPG

THT
ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÁS

A THT, azaz furatszerelt technológia ideális választás olyan elektronikai gyártási feladatokhoz, amelyekben az alkatrészek mechanikai, környezeti igénybevételnek vagy nagy hőhatásnak vannak kitéve. Prototípusgyártás esetén a TH alkatrészek könnyen cserélhetők, így tesztelésre is tökéletes megoldást kínál.

THT technology Dynamic-Csurgó kft. elektronikai bérgyártás 3.jpg
Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 18.png

THT GYÁRTÁSTECHNOLÓGIAI
HÁTTERÜNKRŐL

THT gyártástechnológiáról  ismeretes, hogy ez a technológia a nyolcvanas évek végéig uralta az iparágat, és bizonyos termékkörök gyártásánál a mai napig hatékony és gazdaságos megoldás

Beültetés:

A THT gyártástechnológiánál jellemzően kézzel vagy pneaumatikus rendszerrel precízen előkészített alaktrészbeültetésről beszélünk.​

Forrasztás:

THT - Gépi forasztás:

Hullámforrasztás

  • ERSA védőgázas, alagutas berendezéssel dolgozunk

  • EVS 

Szelektív forrasztás (1 mm-es minimális távolság a forrasztási pontok között, standard minőség garantálható)

  • ERSA szelektív forrasztó

THT - Kézi forrasztás:

A THT gyártástechnológiánk gépesístése és automatizálása mellett kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy munkatársaink magas szinten tudják alkalmazni a kézi forrasztást is. Folyamatos képzésekkel támogatjuk ezen képességeik, tudásuk fejlesztésében.

ROHS szabvány:

Fontos megemlítenünk, hogy bár számos ipari szegmens, mint pl.: a repülőgépipar és az autógyártás mentesült az ólommentes forrasztási technológiák használati kényszere alól, sok megrendelőnk számára továbbra is értéket képvisel, hogy ROHS szabványnak megfelelő gyártást tudunk biztosítani. Egyébként ennek alkalmazása egybevág cégünk környezettudatossági, fenntarthatósági irányelveinkkel is.

Certfikációink:

Dynamic-Csurgó Elektronikai Bárgyártó Certifikációk.png

ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLGÁLTATÁSAINK

Az elektronikai bérgyártás együttműködéseink során mindig arra törekszünk, hogy kialakítsuk és fenn is tudjuk tartani az optimális hatékonyságot. Az adott elektronikai bérgyártás megrendelés kivitelezéséhez szükséges  kigészítő szolgáltatási elemekkel még szigorúbb minőségi követelényeknek is megfelelhet, javíthatja a gazdaságossági mutatókat, csökkentheti a logisztikai feladatait. 

Orvoselektronikai eszközök gyártása

Orvosi elektronikai eszközök bérgyártása területén:

ISO 13485 minőségi rendszer tanúsítással kell rendelkezünk

GMP (jó gyártási gyakorlat) előírásainak megfelelünk

Valós időben nyomon követjük a termékek minőségét gyártás közben

Rework
 

Elektronikai rework megbízásaink teljesítése során is kiemelt figyelmet fordítunk a precizitásra. A rework munkafolyamataink végeredményeképp határidőre, mindig megbízható módon átszerelt terméket vehet kézbe. A fejlett technológiai háttér, a szakértelem és sok éves szakmai tapasztalat garancia ennél a szolgáltatási elemünknél is.

Beszerzés
 

A szükséges elektronikai alkatrészek, részegységek beszerzése nálunk részét képezheti az elektronikai bérgyártás megrendelésének. Ebben az esetben a megrendeléshez tartozó inputanyagok beszerzését, logisztikai feladatainak ügyintézését is mi végezzük. 

Szállítmányozás
 

A mai folyamatosan változó világban kifejezetten magas hozzáadott értéket képviselnek azok a kiegésztíő üzleti szolgáltatások,  melyek könnyítik a Megrendelők életét. A szállítmányozás szolgáltatásunk is pont ilyen. A megrendelésének nagyságrendjétől, ciklikusságától függően biztosítani tudjuk az elkészült termékeinek szakszerű, ütemezett szállítmánoyzását is.

MIRE KERES ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓT?

Az elektronikai eszköz-  és részegység gyártásának hozzánk történő kiszervezésével egyszerre biztosíthatja termékeinek minőségét, gazdaságosságát és gyártási folyamatainak rugalmasságát.

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png

EGYEDI

ELEKTRONIKAI PROTOTÍPUS GYÁRTÁS

Az elktronikai eszköz prototípusának precíz fizikai legyártásán túl pontos szakmai információkat kap annak későbbi sorozatgyárthatósággal kapcsolatos paramétereiről is.

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png
Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png

KISSZÉRIÁS

ELEKTRONIKAI
TERMÉK GYÁRTÁS

A régió egyik legmodernebb inline és offline gyártástechnológiai, és a fejlett gyártásvezérlési  hátterünk lehetőséget biztosít a már kisszériás gyártások gazdaságos megvalósítására is.

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png
Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png
Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png

NAGYSZÉRIÁS ELEKTRONIKAI

TERMÉK GYÁRTÁS

Nagyszériás elektronikai gyártásainknál figyelmünk fókuszában a tervezés és a folyamatoptimalizálás áll. Hiszen ezen területek legapróbb továbbfejlesztése is kiemelkedő eredményeket tud hozni.

bottom of page