top of page

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásunk színvonalát gépparkunk, technológiáink és munkatársaink folyamatos fejlesztésével bitosítjuk. Inline és Offline rendszereink összehangolásával, illetve célravezető kombinációival tudjuk az elektronikai bérgyártás megbízásaink gazdaságosságát, hatékonyságát és az elérni kívánt határidők pontos betartását a megrendelő igényeihez igazítani.

nyomtatott áramkör design 2.png

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 2.png

Az elektronikai bérgyártással foglalkozó cégünk az SMT technológiás gyártás terén magas szintű szaktudással és minőségi eszközparkkal rendelkezik. Két független INLINE gyártósorunk van, melyek különböző összeállításúak, hogy méginkább alkalmazkodhassunk megrendelőink igényeinek kielégítésére. Az alkatrészek beültetésekor legkisebb alkatrész mérete 01005, míg a legnagyobb méret 45x98mm. Elméleti beültetési sebességünk 24.200 alkatrész/óra, ami a gyakorlatban a 20.000 alkatrész/óra érték körül tartható.

2

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 18.png

A cégünk THT technológiás gyártórészleggel is rendelkezik. Ez technológia a nyolcvanas évek végéig meghatározó volt az elektronikai iparágban, de még ma is hatékony megoldás. Kézi és pneumatikus beillesztést követően a forrasztási folyamatot, az ERSA védőgázas, alagutas hullámforrasztó berendezés, és szintén ERSA szelektív forrasztó biztosítja. A forrasztási pontok között minimum 1 mm-es távolsággal tudunk dolgozni és standard minőségben, tervezhető ütemben garantálható a gyártás. Technológiánkkal elsösorban az ólommentes (ROHS) forrasztásra készültünk fel, de kérésre ólmozott alapú forrasztóanyagokra is lehetséges az átállás. 

3

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 10.png

Elektronikai bérgyártó összeszerelő részlegünk 7 soron, 45 munkatárssal üzemel. Az egy- vagy többlépcsős összereszerelési feladatokon túl a szükséges címkék felhelyezésén át, kábelkonfekciónálás, végszerelés, tesztelés és csomagolás munkafolyamatait végezzük itt megrendelőinknek.

4

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 6.png

Cégünk nagy tapasztalattal és kellő kapacitással rendelkezik az elektronikai iparág legkülönbözőbb területeinek kábelkonfekciós gyártási igényeinek legfedésére. Legyen szüksége akár vékony jelkábelek összefűzéséről, csatlakozóbekötésekről, vagy akár teljes autóipari kábelkorbácsok komplett gyártásáról.

Megoldandó elektronikai gyártási feladata van? Lépjünk kapcsolatba!

A megoldandó feladat egyeztetést követően személyre szabott, gazdaságos megoldást kínálunk a jelzett elektronikai bérgyártási feladatára.

bottom of page