top of page
SMT technology Dynamic-Csurgó kft. elektronikai bérgyártás 3.png

SMT
ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÁS

Használja ki  fejlett SMT ( felületszerelt technológia) elektronikai gyártástechnológiai hátterünket.

Modern infratsruktúra, több évtizedes szakmai tapasztalat és gazdaságosan leköthető elektronikai gyártókapacitás egy kattintásnyira.

SMT technology Dynamic-Csurgó kft. elektronikai bérgyártás 2.jpg
Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 2.png

SMT GYÁRTÁSTECHNOLÓGIAI
HÁTTERÜNKRŐL

SMT gyártástechnológiai kapacitásunk, rugalmasságunk és gyártás biztonságunk fokozása érdekében 2 db függeltlen, különböző összeállítású INLINE gyártósorral rendelkezünk, melyek műkösét offline kiegészítő elemek hozzárendelésével teszünk még hatékonyabbá.

Pasztázás

Az SMT gyártási folyamatunk precizitását pasztázási fázisban a T4-es finomságú ( T5 is dolgozunk, ha megkívánja )forrasztó pasztával oldjuk meg. Ezen elektronikai gyártási folyamatelem ellenőrzését MPM 100 2D inspekció (helyenkénti pasztázás ellenőrzés) támogatja.

Beültetés

Az SMT beültetést 2 db, 24.200 alkatrész/óra elméleti beültetési sebességű ASM Cplace géppel végezzük. A gyakorlati beültetési sebességet a folyamatoptimalizálás eredményeképp  a2 db géppel nagyságrendileg 20.000 db alkatrész értéken tudjuk tartani.

Forrasztás

Az SMT gyártsátechnológiai rendszerünkben a forrasztást Magyarországon egyedülálló módon 600*600 méretű duál tálca elrendezésű IBL CX 600 gőzfázisú REFLOW kemencével végezzük. A  9 fokozatú hőkezelési eljárás biztosítja az optimális hőgörbe kialakítását, mellyel pontosan menedszelhető az olvadás, a  hatékony forrasztást biztosító, pár másodperces hőntartás, majd fokozatos visszahűtés is.

Ellenőrzés

Forrasztást követően az AOI (Automatikus optikai ellenőrzés) modulon keresztül kerülnek szortírozásra, és szükség szerint egyedi ellenőrzésre, javításra. A folyamat öntanuló algoritmusain keresztül automatikusan és folyamatosan egyre magasabb hatékonysággal végzi dolgát.

SMT gyártósorunk főbb paraméterei:

  • Legkisebb beültethető alkatrész - 01005 ez a legkisebb beültethető alkatrész - Feinpitch - lábkiosztás 

  • Legnagyobb beültethető alkatrész - 45*98mm (Pick and Place) 

  • Sebesség: gyakorlati  beültetési szám nagyságrendileg 20.000 db/óra

Certfikációink:

Dynamic-Csurgó Elektronikai Bárgyártó Certifikációk.png

ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLGÁLTATÁSAINK

Az elektronikai bérgyártás együttműködéseink során mindig arra törekszünk, hogy kialakítsuk és fenn is tudjuk tartani az optimális hatékonyságot. Az adott elektronikai bérgyártás megrendelés kivitelezéséhez szükséges  kigészítő szolgáltatási elemekkel még szigorúbb minőségi követelényeknek is megfelelhet, javíthatja a gazdaságossági mutatókat, csökkentheti a logisztikai feladatait. 

Orvoselektronikai eszközök gyártása

Orvosi elektronikai eszközök bérgyártása területén:

ISO 13485 minőségi rendszer tanúsítással kell rendelkezünk

GMP (jó gyártási gyakorlat) előírásainak megfelelünk

Valós időben nyomon követjük a termékek minőségét gyártás közben

Rework
 

Elektronikai rework megbízásaink teljesítése során is kiemelt figyelmet fordítunk a precizitásra. A rework munkafolyamataink végeredményeképp határidőre, mindig megbízható módon átszerelt terméket vehet kézbe. A fejlett technológiai háttér, a szakértelem és sok éves szakmai tapasztalat garancia ennél a szolgáltatási elemünknél is.

Beszerzés
 

A szükséges elektronikai alkatrészek, részegységek beszerzése nálunk részét képezheti az elektronikai bérgyártás megrendelésének. Ebben az esetben a megrendeléshez tartozó inputanyagok beszerzését, logisztikai feladatainak ügyintézését is mi végezzük. 

Szállítmányozás
 

A mai folyamatosan változó világban kifejezetten magas hozzáadott értéket képviselnek azok a kiegésztíő üzleti szolgáltatások,  melyek könnyítik a Megrendelők életét. A szállítmányozás szolgáltatásunk is pont ilyen. A megrendelésének nagyságrendjétől, ciklikusságától függően biztosítani tudjuk az elkészült termékeinek szakszerű, ütemezett szállítmánoyzását is.

MIRE KERES ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓT?

Az elektronikai eszköz-  és részegység gyártásának hozzánk történő kiszervezésével egyszerre biztosíthatja termékeinek minőségét, gazdaságosságát és gyártási folyamatainak rugalmasságát.

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png

EGYEDI

ELEKTRONIKAI PROTOTÍPUS GYÁRTÁS

Az elktronikai eszköz prototípusának precíz fizikai legyártásán túl pontos szakmai információkat kap annak későbbi sorozatgyárthatósággal kapcsolatos paramétereiről is.

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png
Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png

KISSZÉRIÁS

ELEKTRONIKAI
TERMÉK GYÁRTÁS

A régió egyik legmodernebb inline és offline gyártástechnológiai, és a fejlett gyártásvezérlési  hátterünk lehetőséget biztosít a már kisszériás gyártások gazdaságos megvalósítására is.

Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png
Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png
Dynaic-Csurgó elektronikai bérgyártás ikon 26.png

NAGYSZÉRIÁS ELEKTRONIKAI

TERMÉK GYÁRTÁS

Nagyszériás elektronikai gyártásainknál figyelmünk fókuszában a tervezés és a folyamatoptimalizálás áll. Hiszen ezen területek legapróbb továbbfejlesztése is kiemelkedő eredményeket tud hozni.

Csurgo_gep_maszk_png.png
bottom of page