top of page
  • Szerző képeDynamic-Csurgó

InnoElectro kiállítás 2024 

Frissítve: máj. 29.

Mint ahogy már egy előző szakmai cikkünkben is megfogalmaztuk, számunkra kiemelt fontosságúak a magas szintű szakmai rendezvények, ahol lehetőség van kapcsolataink építésére és ápolására egyaránt. A piaci trendek alakulásának megfigyelése, a régi partnerekkel való már-már tradicionális találkozások, az új, potenciális partnerekkel történő megismerkedés és a szakembereit adó fiatal, vagy épp munkahely után érdeklődők tájékoztatása, mind célja és feladata egy ilyen kiállításon történő részvételünknek. Így a Dynamic-Csurgó évek óta rendszeres kiállítója az InnoElectro kiállításnak is.


Dynamic-Csurgó az InnoElectro 2024 kiállításon
Dynamic-Csurgó az InnoElectro 2024 kiállításon

Szakmai kerekasztal

Az idei szakmai szereplésünk az eddigiekhez képest azzal a szegmenssel bővült, hogy kiállítói megjelenésünk mellett meghívást kaptunk egy jó szakmai kérdéseket, remek szakemberekkel megvitatott színpadi kerekasztal beszélgetésre is. Az azonos problémák, témakörök több szempontból történő körbejárása, a más-más nézőpontok és szakmai reakciók megismerése mind a kiállítói közönség, mind a pódium beszélgetésre meginvitált cégek szakemberei számára rendkívül hasznosnak minősültek.Fókuszban az összeszerelés

Az idei kiállításon cégünk a figyelmi fókuszát a magas minőségű elektronikai bérgyártási szolgáltatásai melett leginkább az összeszerelési üzletágának bemutatására szentelte. Az ezen a területen felhalmozott szakmai tapasztalatok, az előzetes elektronikai részegység gyártástechnológia háttér és a rugalmasan skálázható termelői kapacitás stabil és gazdaságos alapokat biztosít meglévő és jövőbeli partnereinknek ezen a területen is. Amennyiben kíváncsi, hogy milyen ajánlattal tudjuk segíteni akár az Önök munkáját is, vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén >>


A fejlődés egyik iránya

A InnoElectro 2024 kiállítás és konferencia beváltotta a szervezők hozzá fűzött reményeit: a látogatók száma 42%-kal, a kiállítói terület pedig 100%-kal növekedett az előző évhez viszonyítva.Kétségtelenül javult a jövő nemzedék szakembereit adó fiatal közönség létszámának növekedése, ami fontos. Kiállítóként ezen rendezvény további fejlesztési irányát a potenciális iparági megrendelők nagyobb arányú bevonzásában látjuk.


Az InnoElectro 2024 számokban:

Látogatók száma | Number of visitors: 2497 

Résztvevő cégek száma | Number of attending companies: 

642 Országok száma | Number of countries: 

29 Előadások száma | Number of lectures:

57 Kiállítók száma | Number of exhibitors: 

78  Kiállítói terület (nettó) | Exhibitors area (net): 1461 m2 | sqm 

Kiállítási terület (bruttó) | Exhibition area (gross): 3578 m2 | sqm 


Videós összefoglaló: 


Nemzetközi érdeklődés:

Austria, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Croatia, Czechia, Denmark, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, United Kingdom, China, India, USA, Japan, Macedona.  


51 megtekintés0 hozzászólás

Commentaires


bottom of page