top of page
  • Szerző képeDynamic-Csurgó

Találkozzunk személyesen az InnoElectro 2023 Kiállításon!

Az InnoElectro egy éves szakmai találkozó, amely lehetőséget biztosít az elektrotechnika és az elektronika területén dolgozó vállalkozások számára, hogy találkozzanak, bemutassák termékeiket, megosszák tapasztalataikat, és új üzleti kapcsolatokat építsenek. Az esemény egyaránt vonzza a kis- és középvállalkozásokat, valamint a nagyvállalatokat, akik a legújabb innovációkat keresik.


Találkozzunk személyesen az InnoElectro 2023 Kiállításon!
Találkozzunk személyesen az InnoElectro 2023 Kiállításon!

Miért érdemes részt venni az InnoElectro rendezvényen?

Az InnoElectro 2023-on lehetőség nyílik számos új üzleti kapcsolat kialakítására az elektrotechnika és az elektronika területén. A találkozó olyan szakemberekkel teli, akik azonos érdeklődési körrel rendelkeznek, és akikkel könnyen lehet üzleti és szakmai kapcsolatokat építeni. Emellett az esemény lehetőséget nyújt arra, hogy megismerkedjen az aktuális piaci trendekkel, megismerkedhessen innovatív megoldásokkal, és inspirációval, új ötletekkel gazdagodjon.


Miért érdemes meglátogatni a Dynamic-Csurgó standját?

Egyszerűen és gyorsan felmérheti elektronikai gyártásbeli tapasztalatunkat, technológiai hátterünket és azokat az egyedileg kidolgozott ajánlatainkat, amelyek miatt hazai és nemzetközi szinten is keresett elektronikai bérgyártók vagyunk:

  • SMT

  • THT

  • Összeszerelés

  • Kábelkonekció területén


Stabil, gazdaságos és komoly perspektívát kínáló megoldásaink vannak prototípus, kisszériás- és nagyszériás gyártás területén egyaránt.


Dynamic-Csurgó elektronikai bérgyártás SMT THT Összeszerelés Kábelkonfekció
Dynamic-Csurgó elektronikai bérgyártás SMT THT Összeszerelés Kábelkonfekció

Időpont és helyszín: Az InnoElectro rendezvény 2023. március 15-én kerül megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Programok: Az eseményen számos szakmai előadásra, műhelymunkára, valamint termékbemutatókra kerül sor. Az előadásokat elismert szakemberek tartják az elektrotechnika és az elektronika területén, akik bemutatják a legújabb fejlesztéseket, technológiákat és trendeket a szakmában.

Jelentkezés: A részvétel díjmentes, de az előadásokra és műhelymunkákra való jelentkezés korlátozott, ezért érdemes időben regisztrálni. Az InnoElectro rendezvényre a regisztráció kötelező, amelyet az alábbi linke lehet elvégezni:

Várjuk a kiállításon!

Dynamic-Csurgó

48 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page